-3%

Alpine UTE-200BT

Alpine UTE-200BT

249.99 лв.

In stock

249.99 лв.

Дигитален медиен приемник с BLUETOOTH®

UTE-200BT ви осигурява отлично качество на звука и много съвременни характеристики, за да се забавлявате по време на пътуването си.

Свържете вашия iPhone или iPod и се наслаждавайте на записите си, използвайте Spotify или Интернет радио чрез Bluetooth технологията, или просто свържете USB стик – всичко това е възможно при UTE-200BT. Включеният в комплекта микрофон позволява телефонни разговори чрез вграден Bluetooth. Можете да настройвате осветлението на бутоните и дисплея поотделно, като избирате измежду стотици цветове и нюанси. Като аксесоар се предлага безжично дистанционно управление.

  • Вграден усилвател: 4 x 50 W
  • 2 изхода от предусилвател (2 V)
Марка:
купи на изплащане
12 x 24.37 лв.
Преглед на количката

Описание

Made for iPhone

Можете да свържете вашия iPhone или iPod чрез USB кабел (не е включен в комплекта) и да се наслаждавате на записите си в автомобила. Лесно избирате песни, албуми и плейлисти от вашия iPhone/iPod или директно от главното устройство, докато шофирате. UTE-200BT е съвместим с всички iPhone и iPod модели от последните години, включително с новия iPhone X и iPhone 8.

Телефонни обаждания

В UTE-200BT е вграден висококачествен Bluetooth модел, чрез който можете да провеждате телефонни разговори докато шофирате. В комплекта е включен отделен микрофон.

Свържете вашия Android

Ако имате телефон или таблет Android, можете да го свържете чрез USB (в комплекта не е включен кабел) към главното устройство и да се наслаждавате на музика през говорителите. Можете да избирате песни от телефона или таблета си, можете да правите това и като използвате копчето на главното устройство.

Наслаждавайте се на Spotify

Spotify е прекрасен начин да откривате нова музика и да се наслаждавате на любимите си песни и плейлисти. Защо да не го използвате и докато пътувате? Стартирайте плейлист или албум на телефона си преди пътуването и го изпратете безжично чрез Bluetooth към главното устройство на Alpine, за да слушате музика през аудио системата на автомобила.

Интернет радио

Съществуват различни смартфон приложения за Интернет радио. Просто стартирайте вашето Интернет радио приложение на телефона си и го свържете чрез Bluetooth или AUX към главното устройство (необходим AUX кабел).

USB стикове

Предният USB вход на UTE-200BT е готов за ползване на USB стикове и USB хард дискове(изискващи до 1000mA захранване). Можете да възпроизвеждате MP3, AAC, WMA и FLAC файлове.

Възпроизвеждане на FLAC файлове

Висококачественото компресиране на аудио файлове FLAC става все по-популярно, тъй като осигурява много по-добро качество на звука в сравнение с  MP3 файловете. Този продукт на Alpine може да възпроизвежда FLAC файлове, съхранявани на USB устройства.

Настройки на звука

Настройте звука според личните си предпочитания, като използвате Bass Engine SQ за отличен бас, както и EQ функциите – 10 Pre-Sets или 3-лентов параметричен EQ. Свържете външни усилватели към двата изхода (2 Volts) или просто използвайте директната връзка с говорителите на вградения висококачествен усилвател 4 x 50 W.

Настройки на осветлението

Можете да настройвате поотделно осветлението на бутоните и дисплея, като разполагате със стотици цветове и нюанси.

Опционално дистанционно

Новото устройство Alpine работи с опционалното дистанционно управление  RUE-4202.

Допълнителна информация

Тип

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.