Усилвател Morel MPS 5.950

Усилвател Morel MPS 5.950

949.00 лв.

In stock

949.00 лв.

4 x 100w + 1 x 550w

Марка:
купи на изплащане
12 x 92.52 лв.
Преглед на количката

Описание

размери
дължина 450.5мм широчина 170мм височина 51мм

RMS POWER @ 14V
4 Ohm 4 x 70w + 1 x 350w
2 Ohm 4 x 100w + 1 x 550w
SPECIFICATIONS
THD+N 0.05% (main) 0.15% (sub)
Frequency Response (main) 10Hz-30kHz
Frequency Response (sub) 10-220Hz
S/N Ratio (Rated Power, A-weighted) 100dB
Channel separation 64dB
Damping Factor >100 (main), >150 (sub)
Selectable Input Range Yes (x1/x2/x4)
Input Voltage Range (main, x1) 200mV-5V
Input Voltage Range (main, x2) 400mV-10V
Input Voltage Range (sub, x1) 200mV-5V
Input Voltage Range (sub, x4) 800mV-20V

PREAMP
Filters (main) HP/LP, HP/LP, 40Hz-400Hz
Filters (sub) LP, 40-220Hz
Crossover slope 12dB/Octave
Subwoofer Level Control YES, 0-20dB
Channel Input Mode Yes (2/4/6 channel)
Subsonic Filter Selectable Off/25Hz/35Hz

TURN ON
DC Offset Yes
Signal Sensing Yes
Remote Yes

Иновациите са в основата на всеки продукт на Morel
Новите усилватели на серията Morel Performance Series бяха разработени със същата страст и продуктова философия, която доведе Morel през последните 42 години. Екипът на компанията за научноизследователска и развойна дейност работи усърдно, за да проектира серията MPS, за да осигури баланс между вградено качество, звуково представяне и достъпност.
Като високопроизводителен производител на тонколони Morel разбра колко зле проектирани усилватели и електроника могат да разрушат потенциала за ефективност на система от високоговорители. Като се има предвид това, инженерната директива за усилвателите MPS беше проста – продуцира серия от усилватели, които са изключително музикални и динамични, с чиста, безцветна мощност, която може да прикара високоговорителите до пълния им звуков потенциал

Точен дизайн и компоненти на високо ниво
За удовлетворяване на звуковите изисквания на нашия екип за научноизследователска и развойна дейност се използват подходящи компоненти от аудиофилска степен, за да се осигури най-високо ниво на ефективност.
MPS включва напълно балансирани диференциални входове, които осигуряват превъзходно отхвърляне на шума и могат да издържат до 20 волта сигнал, което позволява да се приеме дори фабричен сигнал на ниво високоговорител чрез RCA връзките.
Високо надеждните усилватели на Texas Instruments OP и компонентите за повърхностен монтаж с ултра ниска толерантност поддържат целостта на аудио сигнала възможно най-чиста.
Защитата и управлението на топлината се управляват чрез микропроцесор на борда, което позволява на нашите инженери да проектират усилвателя без да са необходими вътрешни предпазители, които могат да възпрепятстват доставката на електроенергия.
Опростеността на инсталацията е основен приоритет
Имайки предвид инсталаторите, нашите нови усилватели осигуряват уникален набор от функции и привлекателен дизайн. Всеки модел използва едностранно оформление на веригата с всички връзки от едната страна на усилвателя, което прави инсталацията лесна и чиста. Предварителните настройки и опции за настройка се намират дискретно под подвижен панел в горната част на усилвателя.
Всеки усилвател е създаден да интегрира с OEM аудиосистемите директно чрез RCA входа с адаптивен конектор и автоматично включване чрез сензор за сигнали или DC сензорни функции, които обикновено се намират в много по-скъпи усилватели.
Нашият избор на моно, четириканални и петканални конфигурации усилвател гарантира, че MPS усилвателите ще покрият почти всеки дизайн на звукова система. Също така предоставяме двегодишна гаранция за усилвателите MPS, когато се инсталира от упълномощен дилър на Morel.
MPS усилвателите задават нови звукови граници за достъпни усилватели и уникален набор от функции, който ги поставя на върха на своята игра

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.