Субуфер Alpine SWR-8D2

Субуфер Alpine SWR-8D2

249.00 лв.

Out of stock

249.00 лв.

Изключителен бас, който пасва на много места

Субуферите тип R са с напълно нов дизайн с цел постигане на на по-голяма гъвкавост при инсталирането. При 115 мм дълбочина нан монтаж за 8” (20 см) този нов дизайн предлага по-голяма изходна мощност.

Марка:
Availability: Изчерпан Категории: ,

Описание

По-голяма мощност

Новата, оптимизирана структура на мотора и революционният HAMR дизайн осигуряват на субуферите тип R най-голямата мощност в този клас. изключително малки изкривявания, силен бас и несравнимо качество на звука.

 

По-голяма сила на задвижващия механизъм = по-добър контрол

Благодарение на новата магнитна структура с 10 сегмента, новите субуфери тип R осигуряват по-силен и по-ясен бас.Тази нова структура на магнита е и съставна част  на патентованата от Alpine система за охлаждане и регулиране на въздушния поток.

По-продължителна работа благодарение на системата за охлаждане

Патентованата от Alpine система за охлаждане и системата за регулиране на въздушния поток (US-Patent Nr. 7.634.101) спомагат за минимизиране копресията на мощността и осигуряват продължителна работа чрез активно отвеждане на излишната топлина далече от звуковата бобина. Така субуферът е издържлив и при много големи натоварвания.

Геометрична магнитна структура

Патентованата от Alpine геометрична магнитна структура осигурява перфектно симетрично магнитно поле, вследствие на което изкривяванията са по-малко, възможни са по-големи натоварвания, а възпроизвеждането на звука е по-добро.

По-добра мощност

The oversized 38 mm voice coil allows for increased power handling of 350W RMS / 1000W Peak.

За постигане на най-добър резултат препоръчваме да комбинирате субуферите тип R с новите дигитални PDX усилватели на Alpine.

4 уникални технологии на Alpine

1. Мембрана HAMR

Мембраната HAMR позволява много голямо отклонение, без за сметка на това да се намалява повърхността на мембраната. Произведена е от Santoprene ®.

2. Оптимално центриране

Новоразработеният разпределител неперкъснато контролира работата на мембраната за предотвратяване на смущаващи шумове.

3. Радиално вентилиране и система за регулиране на въздушния поток

При субуферите тип R са използвани много техники за охлаждане /подадени заявки за патент/. При тези техники хладният свеж въздух се привлича, като целта е да се установи възможно най-добър контакт с всички нагряващи се части.

4. Оптимизирана CRC структура на мотора

Чрез оптимизираната структура на мотора се създава симетрично магнитно поле, изкривяванията намаляват, а мощността се увеличава.

Допълнителна информация

RMS мощност

Пикова мощност

Размер

Съпротивление

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.